Lielāku vai mazāku svētku tuvošanās, allaž asociējas ne tikai ar jaukām un satraukuma pilnām gaidām, bet aktuāli kļūst arī tas, ko tad viesi ēdīs un kā noorganizēt liela apmēra galda klāšanu. Vienmēr vajadzīgs izvēlēties labāko pakalpojumu sniedzēju, lai pasākums ir izdevies.
Daudzas konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai individuālus pasūtījumus konditorejas izstrādājumu cepšanā, bet arī piedāvā rīkot banketus. Kas gan var būt labāks – kāds visu ēdiena pagatavošanu veiks jūsu vietā un līdz ar to būs opcija lieliski atpūsties! Arī jautājums par to, kur dabūt gardu kliņģeri, obligāti būs atrisināts, ja izraudzīties piemērotu konditoru.
KONDITOREJAS PASŪTĪJUMU PIEŅEMŠANA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties tortes uz pasūtījuma pie konditora, tad vēlams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķināties un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Labākais ir zelta vidusceļš, kurā ir laba cenas un piedāvājumu attiecība. Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija pasūtīt pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī arī pirkt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne tikai produktu izmaksas, bet arī konditora ieguldītais darbs un līdz ar to laiks, tālab, ja arī cena būtu par pāris eiro lielāka kā nopērkot jau gatavu izstrādājumu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un vienmēr ir svaigs un gards.
BANKETA ĒDIENKARTE PAR LABU CENU.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums kļūst tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galdu klāšana izbraukumā ir aktuāla, sākoties siltam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenas un daudzuma attiecība, tādējādi klientiem ieteicams sākotnēji iepazīties ar atsauksmēm par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas firmu. Banketu ēdienkartē parasti ir iekļauti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un, protams, gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir augstākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu mirkli pirms celšanas galdā.
Laba ēdinašānas pakalpojuma sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai banketi, jubileja vai arī kāda cita svinīga sanākšana pēc iespējas būtu izdevusies un līdz ar to visi būtu labi paēduši ar rezultātu.